H-TEAM
In Amsterdam leven relatief veel mensen met een hiv-infectie. Ondanks alle beschikbare middelen komen er nog steeds nieuwe infecties bij en komen veel mensen met een infectie vaak pas laat in zorg. Om dit te veranderen is het H-TEAM (Hiv-Transmissie Eliminatie Amsterdam) opgericht.

Het H-TEAM is een samenwerkingsverband tussen alle organisaties in Amsterdam die zich bezighouden met hiv-bestrijding: Soa Aids Nederland, GGD Amsterdam, de Hiv Vereniging, AIGHD, het AMC, OLVG en andere ziekenhuizen, Stichting Hiv Monitoring, de Nederlandse Vereniging voor Hiv Behandelaren, de Vrije Universiteit, de Universiteit van Amsterdam en het Joep Lange Instituut.

Andere projecten van het H-TEAM zijn onder andere de proef met PrEP-verstrekking (AMPrEP) en het opsporen van acute hiv-infecties (www.hebikhiv.nl) bij homomannen.

Wil je weten wat het H-TEAM allemaal nog meer doet? Kijk dan op www.hteam.nl.

Man tot Man
Op mantotman.nl vind jij antwoorden op al je vragen over veilige en lekkere seks met mannen. Je leest er niet alleen hoe je hiv en soa’s kunt voorkomen, maar ook wat je bijvoorbeeld kunt doen wanneer het een keer niet gelukt is om jezelf goed te beschermen. Op mantotman.nl kun je bovendien een afspraak maken voor gratis vaccinatie tegen hepatitis B of voor een hiv- en soatest via Testlab.

Man tot Man is een initiatief van Soa Aids Nederland, GGD Amsterdam en GGD Rotterdam-Rijnmond.

Contact
Heb je vragen over veilig vrijen of soa's? Neem contact op met de Aids Soa Infolijn voor een persoonlijk (anoniem) advies.

Is bij jou hiv geconstateerd en heb je behoefte aan advies of een luisterend oor? Check dan 4mezelf.nl of neem contact op met het Servicepunt van de Hiv Vereniging (Maandag, dinsdag, donderdag van 14.00 - 22.00 uur op 020 - 689 25 77 of per mail via servicepunt@hivvereniging.nl).

Wil je iets vragen over deze website? Stuur dan een mail naar laatjesneltesten@mantotman.nl.

Met hiv kun je uitstekend leven, zeker als je er snel bij bent.

Zo snel mogelijk starten met de behandeling van hiv heeft enorme voordelen voor je gezondheid en je dagelijks leven. Het is daarom belangrijk dat je zo snel mogelijk weet of je hiv-positief bent. Laat je dus snel testen. Hoe? Dat lees je hier.